رییس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی اعلام كرد

بدهی 909 میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی

بدهی 909 میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی

به گزارش پاراسول رئیس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با اشاره به اینكه اداره سلامت كشور بدون مشاركت خیرین، ابتر است، اظهار داشت: بعنوان نمونه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی تا آخر شهریور ۹۸ بالغ بر ۹۰۹ میلیارد تومان بدهی دارد كه ۱۸۰ میلیارد آن مطالبات پیمانكاری و ۳۶۰ میلیارد تومان مطالبات شركت های دارویی است.


به گزارش پاراسول به نقل از ایسنا، دكتر علیرضا زالی در مراسم افتتاح دستگاه های CT.SCAN و C-ARM در بیمارستان اختر كه با حضور اعضای مجمع خیرین كشور در بیمارستان اختر برگزار شد، ضمن تقدیر از خیرین جهت تامین هزینه این دستگاه ها، اظهار نمود: سیاست روشن دانشگاه، تبدیل مجموعه بیمارستان اختر به مركز متعالی ارتوپدیك در كشور است؛ به عبارت دیگر هدف این است كه در ابعاد آموزشی، پژوهشی و خدمات درمانی بهترین و باكیفیت ترین خدمات ارائه شده و در كلیه فرایندها به مرجعیت دست یابیم.
وی با اشاره به اهمیت بحث ارتوپدی در كشور، اظهار نمود: آمار تصادفات و سوانح در كشور ما از نرم جهانی بالاتر است؛ بگونه ای كه بیشتر از دو برابر نرم جهانی قربانیان تصادفات جاده ای ماست كه این آمار از ۱۶ تا ۱۷ هزار نفر در سال متغیر است.
وی بخش پنهان این معضل بزرگ را مصدومان تصادفات جاده ای عنوان نمود و اظهار داشت: آمار مصدومان ناشی از تصادفات و سوانح ۳ تا ۵ برابر آمار فوتی هاست كه علاوه بر صدمات جدی، عموما جوان و از نیروهای كار فعال جامعه هستند كه علاوه بر صدمه روحی و روانی ناشی از آن، بار اقتصادی بالایی را هم بر خانواده و جامعه تحمیل می كند.
وی با اشاره به اینكه به صورت متوسط سالانه بیشتر از ۸۰۰ هزار تصادف جاده ای در كشور رخ می دهد، اظهار داشت: بیشتر از ۹۰ درصد قربانیان تصادفات نیازمند مداخلات ارتوپدیك هستند. مشكل بعدی در این خصوص، وارد آمدن صدمه های سخت و نرم توامان برای مصدومان است كه درمان آن نیازمند مداخلات پیچیده و زمان بر است.
وی با اشاره به توان علمی و درمانی بالای بیمارستان های دانشگاه، عنوان كرد: بعنوان نمونه بیمارستان اختر توانایی و استعداد تدوین گایدلاین های ملی در حوزه ارتوپدی را داراست و در همین راستا از وزارت بهداشت می خواهیم كه نیم نگاهی به حجم انباشته توانایی ها و تجربه در بیمارستان اختر داشته باشند.
انجام بیشتر از ۲۰ هزار تعویض مفصل در كشور
وی با اشاره به آمار بیشتر از ۲۰ هزار تعویض مفصل در كشور، اظهار داشت: پیش رفتن كشور به سمت افزایش جمعیت سالمندی، تغییرات آرتروزیك و بحث گسترده ناهنجاری های مادرزادی از دیگر مواردی است كه اهمیت تقویت و توجه بیشتر به حوزه ارتوپدیك كشور را دو چندان می كند.
زالی با اشاره به اینكه بیشتر از ۷۰ درصد مراجعان بیمارستان اختر از قشر كم برخوردار جامعه هستند، اظهار نمود: عموما بخش اعظم مراجعان بیمارستان های دانشگاه از شهرستان ها و از نوع مراجعان ارجاعی نیازمند خدمات درمانی پیچیده هستند كه همین مساله نیاز و لزوم حضور و كمك خیرین در حیطه سلامت كشور را پر رنگ تر می كند.
اداره سلامت كشور بدون مشاركت خیرین ابتر است
رئیس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با اشاره به اینكه اداره سلامت كشور بدون مشاركت خیرین ابتر است، افزود: بعنوان نمونه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی تا آخر شهریور ۹۸ بالغ بر ۹۰۹ میلیارد تومان بدهی دارد كه ۱۸۰ میلیارد آن مطالبات پیمانكاری و ۳۶۰ میلیارد تومان مطالبات شركت های دارویی است.
تاخیر ۱۴ ماهه در پرداخت كارانه كاركنان مراكز درمانی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی
ایشان در ادامه به رقم طلب انباشته دانشگاه از سازمان های بیمه گر اشاره نمود و اظهار داشت: این رقم انباشته شده از سال ۹۶ حدود ۸۳۰ میلیارد تومان مجموعه طلب ما از نظام بیمه ای كشور است. در همین راستا بیشتر از ۱۴ ماه طلب كارانه همكاران اعضای هیات علمی، پرستاران و كاركنان دانشگاه پرداخت نشده، با این وجود هیچ زمان كار درمانی و ارائه خدمت را تعطیل نكردند.
وی با اشاره به اینكه دانشگاه تا آخر شهریور ۹۸ حدود ۲۳۰ میلیارد تومان به پرسنل بدهكار است، عنوان كرد: همینطور تا امروز تنها ۴۲ درصد بودجه سنواتی دانشگاه تخصیص پیدا كرده است.
زالی با اشاره به درآمد اختصاصی دانشگاه، افزود: رقمی كه دولت در ابتدای سال ۹۸ برای ما در نظر گرفت ۱۳۹۰ میلیارد تومان بود كه این رقم تا به امروز ۵۸۰ میلیارد تومان یا ۶۴ درصد میزانِ برآورد شده است. مهمترین علت این كمبود و كسری ها این است كه این ارقام باید از مردم و بیمه ها دریافت شود كه مشكلات اقتصادی جامعه هم در آن اثرگذار است.
وی با اشاره به اینكه وضعیت دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی نمادی از سایر دانشگاه های علوم پزشكی كشور است، اظهار داشت: سلامت نیاز روزمره مردم كشور است، ازاین رو حضور و كمك خیرین در این عرصه بسیار پرارزش و ضروریست و ما هم قدرشناس تمامی خیرین حوزه سلامت كشور كه در شرایط سخت حامی و در كنار مردمند، هستیم.
زالی در خاتمه با اشاره به اینكه خیرین رقیب بخش سلامت كشور نیستند، عنوان كرد: باید این فعالیت ها و اقدامات پرارزش خیرین فرهنگساز در سطح جامعه گسترش پیدا كند.
گفتنی است در این مراسم كه با حضور اعضای مجمع خیرین كشور برگزار شد، تعدادی از اعضا هزینه مشاركت در ساخت ساختمانی جهت راه اندازی ۶ اتاق عمل مدرن در بیمارستان اختر را متقبل شدند.



1398/09/10
20:52:41
5.0 / 5
4166
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمارستان , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
پاراسل
parasol.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پاراسول محفوظ است

پاراسل پاراسول

پاراسل همان چتر آفتابی است