محققان دریافتند؛

احتمال وجود ارتباط هورمونی در دیابت نوع۲

احتمال وجود ارتباط هورمونی در دیابت نوع۲

پاراسول: محققان عنوان می كنند دو اختلال دیابت نوع۲ و فشارخون بالا كه غالبا همراه با هم وجود دارند دارای رابطه مشترك با استفاده از هورمونی موسوم به آلدوسترون هستند.



به گزارش پاراسول به نقل از مهر، هم اكنون هورمون آلدوسترون در مبتلا شدن به فشارخون بالا نقش دارد. حال مطالعه جدید نشان داده است افراد دارای میزان بالا آلدوسترون بیش از دو برابر با احتمال مبتلا شدن به دیابت نوع۲ مواجهند.
آلدوسترون هورمونی است كه به بدن در حفظ سدیم كمك می نماید. همینطور در تنظیم میزان مایعات بدن هم نقش دارد.
دكتر «جوشا جوزف»، سرپرست تیم تحقیق از مركز پزشكی وكسنر اوهایو، در این باره می گوید: «هورمون آلدوسترون یك رابطه بالقوه بین مبتلا شدن به فشارخون بالا و دیابت است.»
جوزف در ادامه می گوید: «آلدوسترون می تواند میزان سدیم دریافت شده توسط كلیه ها را افزایش دهد. در اینصورت میزان كل مایعات بدن افزایش یافته و عروق خونی منقبض می شوند. این فاكتورها می توانند منجر به فشارخون بالا شوند.»
به گفته وی، «در دیابت نوع۲، هورمون آلدوسترون می تواند بر نحوه استفاده بدن از هورمون انسولین تاثیر گذارد. انسولین مواد قندی از غذا را به سلول های بدن هدایت می كند بدین ترتیب می تواند بعنوان سوخت برای تامین انرژی بدن استفاده گردد.»
به گفته محققان دو دلیل اصلی مبتلا شدن به دیابت نوع۲، عدم قابلیت استفاده از انسولین (مقاومت انسولین) یا اختلال در ترشح انسولین از پانكراس (لوزالمعده) است. حال مشخص شده است آلدوسترون باعث مقاومت انسولین در ماهیچه ها می گردد و ترشح انسولین از لوزالمعده را مختل می كند.

1397/06/17
15:35:14
5.0 / 5
4887
تگهای خبر: انرژی , پزشك , محقق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
پاراسل
parasol.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پاراسول محفوظ است

پاراسل پاراسول

پاراسل همان چتر آفتابی است