بلغور جو دوسر را در وعده صبحانه بگنجانید

بلغور جو دوسر را در وعده صبحانه بگنجانید

به گزارش پاراسول متخصصان تغذیه می گویند: افرادی كه در وعده صبحانه بلغور جو دوسر را جایگزین تخم مرغ و نان سفید می كنند كمتر در معرض سكته مغزی قرار دارند.


به گزارش پاراسول به نقل از ایسنا، نتایج بررسی انجام شده توسط این متخصصان در دانمارك از آن حكایت می كند كه جایگزین كردن بلغور جو دوسر با تخم مرغ و نان سفید در وعده صبحانه می تواند خطر مبتلا شدن به سكته مغزی را كم كند.
به قول متخصصان، مصرف روزانه صبحانه و به صورت خاص گنجاندن بلغور جو دوسر در این وعده غذایی با كاهش خطر سكته مغزی مرتبط می باشد.
در این بررسی محققان اطلاعات تغذیه ای حدود ۵۵ هزار بزرگسال را كه به صورت میانگین ۵۶ ساله بوده و سابقه سكته مغزی نداشتند مورد مطالعه قرار دادند. در شروع مطالعه شركت كنندگان هر هفته به صورت میانگین ۲.۱ وعده تخم مرغ، سه وعده نان سفید، یك وعده ماست و تنها ۰.۱ وعده بلغور جو دوسر مصرف كردند.
محققان نیمی از این افراد را برای مدت ۱۳.۴ سال تحت كنترل قرار دادند. در این مدت ۲۲۶۰ نفر از آنان گرفتار سكته مغزی شدند. محققان با استفاده از مدلهای آماری به این نتیجه دست پیدا كردند افرادی كه یك وعده تخم مرغ یا نان سفید را با بلغور جو دوسر جایگزین كنند چهار درصد كمتر در معرض مبتلا شدن به سكته مغزی هستند.
متخصصان دانماركی همینطور تاكید كردند: یافته های ما نشان داده است ترغیب افراد به مصرف جو دوسر به جای نان سفید و تخم مرغ می تواند در جلوگیری از سكته مغزی گزینه عاقلانه ای باشد اما امكان دارد شاخص های مهم تر دیگری هم وجود داشته باشد.
به گزارش ژاپن تودی، به قول آنها درحالیكه این مطالعه بگونه ای طراحی نشده تا نشان دهد چگونه بلغور جو دوسر خطر سكته مغزی را می كاهد اما مصرف جو می تواند به كاهش كلسترول كمك نماید. كلسترول فاكتور خطرزا در بروز سكته ایسكمیك است و نقش جو در كاهش كلسترول می تواند تأثیر بلندمدت بر كاهش خطر سكته ایسكمیك داشته باشد.



1398/10/09
21:35:39
5.0 / 5
3410
تگهای خبر: سكته , طراحی , متخصص , محقق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
پاراسل
parasol.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پاراسول محفوظ است

پاراسل پاراسول

پاراسل همان چتر آفتابی است