رئیس مركز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری خبر داد
ایجاد لاین ویژه تأیید صلاحیت شركتهای دانش بنیان حوزه سلامت، بسته های حمایتی ازتولید اقلام تحریمی
پاراسول: رئیس مركز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از امضای تفاهم نامه ای بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با سازمان غذا و دارو اطلاع داد و اظهار داشت: به سبب هماهنگی هایی كه صورت گرفته، امور مربوط به تأیید صلاحیت شركت ها به صورت یكپارچه در سازمان غذا و دارو انجام می گیرد، ضمن آن كه یك لاین وی آی پی برای تأیید صلاحیت شركت های دانش بنیان در نظر گرفته شده تا فرآیند سه ساله تأیید صلاحیت را به یك سوم كاهش دهند.
به گزارش پاراسول به نقل از ایسنا، اسماعیل قادری فر ذاكری امروز در مراسم امضای قرارداد سرمایه گذاری صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران كه در محل این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به اینكه مبحث جریان نوآوری و تبدیل شدن دانشگاه به یك دانشگاه نوآور در دوران مدیریت دكتر ذاكری شتاب بیشتری گرفته و هم زبانی و همدلی بین دانشگاه علم و صنعت ایران و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیشتر شده است، شعار این دانشگاه را "سرآمد در علم و فناوری و پیشرو در اقتصاد دانش بنیان" عنوان و ابراز امیدواری كرد بتوان جریان نوآوری را با توسعه اقتصاد دانش بنیان پیوند داد.
وی با اشاره به اینكه سه مركز نوآوری در دانشگاه علم و صنعت ایران در حال اجرایی شدن هستند، اظهار داشت: یك مركز آذر ماه سال قبل با حضور دكتر ستاری، معاون علمی رئیس جمهور راه اندازی شد. ضمن آنكه دو مركز دیگر هم در ۶ ماه اول سال در مجموعه سوله های مكانیك و مجموعه سابق انتشارات دانشگاه راه اندازی خواهد شد.
رئیس مركز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار نمود: پس از این جلسه نشستی را در زمینه توسعه ناحیه نوآوری دانشگاه علم وصنعت ایران و استفاده از ظرفیت های عمومی دانشگاه به این منظور برگزار خواهیم كرد تا تأثیرگذاری دانشگاه در توسعه فناورانه را شاهد باشیم.
قادری با اشاره به اینكه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از این منظر خویش را در تأمین مالی، توسعه زیرساختها و از همه مهمتر بازارسازی برای شركتها مكلف می داند، از انتظار دو تا ۵ ساله شركت های دانش بنیان در اداره كل تجهیزات پزشكی برای دریافت مجوز انتقاد نمود و اظهار داشت: با تدبیر دكتر نمكی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی هماهنگی بوجود آمده كه تمام امور مربوط به دریافت مجوز به صورت یكپارچه در سازمان غذا و دارو صورت گیرد، همینطور طی تفاهم نامه ای كه بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با سازمان غذا و دارو انجام شده، بنا شده است تا یك لاین وی آی پی برای تأیید صلاحیت شركتهای دانش بنیان ایجاد شود و این نهادها قول داده اند كه فرایند سه ساله تأیید صلاحیت را به یك سوم كاهش دهند. البته این به معنای كاهش سخت گیری در دریافت استانداردها و تس های كارآزمایی بالینی حوزه سلامت نیست. بلكه در جهت سیاست توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری انجام می گیرد.
رئیس مركز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از در نظر گرفتن بسته های حمایتی برای تولید اقلام تحریمی اطلاع داد و اظهار داشت: بعنوان مثال الكترود گرافیكی از نیازهای روز صنعت فولاد است كه سعی شده از تولید آن حمایت شود و به این منظور از ظرفیت های دانشگاه بهره برده ایم.
وی افزود: اعتبارات مناسبی در صندوق نوآوری و شكوفایی به صندوق خطرپذیر پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران تزریق شده است. قرار گرفتن یك شركت سرمایه گذاری در كنار صندوق خطرپذیر یك هوشمندی راهبردی بشمار می رود كه صندوق پژوهش و فناوری را به یك صندوق پژوهش و فناوری خطرپذیر دولتی تبدیل نموده و می تواند از منابع مالی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شكوفایی برخوردار باشد.
رئیس مركز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خاطرنشان كرد: آنچه دكتر خیاطیان، عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شكوفایی در صحبتهایشان نگفتند، این بود كه تا ۹ برابر سرمایه ثبتی صندوق های پژوهش و فناوری تسهیلات خط اعتباری به صندوق ها اعطا خواهد شد، ضمن آنكه معادل نصف سرمایه آنها به صورت نقد برای سرمایه گذاری مستقیم در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به اینكه در منظومه راهبری علم و فناوری كشور ابزارهای سیاسی مناسب به وجود آمده، اهمیت پشتیبانی از استارتاپ ها را كسب و كار در توسعه زیست بوم فناوری دانست و تصریح كرد: طی دو تا سه سال قبل شاهد بروز و ورود نسل جدید استارتاپ های حوزه فناوری بودیم، همچون آنكه شتاب دهنده تخصصی تجهیزات پزشكی هم به راه افتاده است.
رئیس مركز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در انتها فرصت تحریم را بهار علمی در كشور توصیف كرد و اظهار داشت: از این فرصت در جهت تعمیق جریان علمی با رویكرد توسعه فناوری استفاده خواهیم كرد و امیدواریم شاهد رونق تولید و توسعه اقتصاد دانش بنیان باشیم.
منبع: پاراسول
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب