غذای آلوده عامل بیماری سالانه ۲۳ میلیون اروپایی
به گزارش پاراسول سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام نمود: سالانه ۲۳ میلیون نفر در اروپا به علت مصرف غذای آلوده بیمار می شوند.
به گزارش پاراسول به نقل از ایسنا، در بررسی سازمان جهانی بهداشت آمده است: در اروپا هر دقیقه ۴۴ نفر یا بیشتر از ۲۳ میلیون نفر در سال به علت مصرف غذای آلوده بیمار می شوند و سالانه حدود ۴۷۰۰ نفر هم جان خویش را از دست می دهند.
«سوزسانا چاكاب» مدیر منطقه ای سازمان جهانی بهداشت (WHO) در امور اروپا اظهار داشت: تمامی كشورهای جهان شامل غنی و فقیر چالش رویارویی با بیماری های در رابطه با مواد غذایی را دارند. میزان چالش های ناشی از مواد غذایی ناسالم رو به افزایش است و نشان دهنده اهمیت پیشگیری و كاهش خطرات در رابطه با مواد غذایی آلوده و ناسالم می باشد.
به قول وی، غذا موضوعی جهانی است و یك وعده غذایی ساده می تواند حاوی تركیب های خوراكی از چندین كشور باشد كه سلامت آن به همكاریهای بین المللی بستگی دارد.
به گزارش سایت اطلاع رسانی سازمان جهانی بهداشت، غذای ناسالم می تواند عامل میلیون ها مورد بیماری در روز باشد و گاهی اوقات به بیماری های شدید و مداوم، احتیاج به بستری در بیمارستان و حتی مرگ منجر می شود. انواع باكتری ها، ویروس ها، انگل ها و تركیبات شیمیایی نه تنها با نتایج منفی برای سلامت بشر همراه می باشد بلكه به اقتصاد و محیط زیست هم صدمه می زند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب