مقامات چین اعلام كردند

نتیجه آزمایش ویروس كرونا در بستنی م

نتیجه آزمایش ویروس كرونا در بستنی م

به دنبال شناسایی ویروس کرونا در شماری از بستنی های تولیدی شمال چین، مقامات رسمی هزاران کارتن بستنی را که احتمال آلودگی آنها وجود داشت، توقیف کردند.


به گزارش پاراسول به نقل از ایسنا، این بستنی ها تولید شرکت موادغذایی «داکیائودائو» تیان جین هستند و مقامات شهر شمالی تیان جین حالا در حال ردگیری افرادی هستند که گمان می رود با این فراورده ها سروکار داشته اند.
بعد از آن که همین هفته شرکت داکیائودائو تیان جین سه نمونه از بستنی های خویش را برای مرکزی در شهرداری ارسال کرد و جواب آزمایش کرونای همگی آنها مثبت شد، تمامی محصولات این شرکت مهروموم و جداسازی شدند. طبق تحقیقات همه گیری شناسی، این شرکت با استفاده از موادخام همچون شیر خشک وارداتی از نیوزلند و گرد آب پنیر وارداتی از اوکراین، این بستنی ها را تولید کرده بود.
شرکت داکیائودائو تیان جین همینطور اعلام نموده است که یک هزار و ۶۶۲ کارمند خویش را در وضعیت قرنطینه و آزمایش اسید نوکلیک قرار داده است. تابحال جواب آزمایش کرونای ۷۰۰ نفر از این افراد منفی بوده و نتیجه آزمایش ۹۶۲ نفر بقیه هنوز مشخص نشده است.
دکتر استفن گریفین، ویروس شناس دانشگاه لیدز، می گوید که این ماجرا نباید سبب «هراس عمومی» شود و احیانا موردی استثنائی است که شاید از یک فرد انتقال یافته باشد.
وی در مصاحبه با شبکه تلویزیونی اسکای نیوز اظهار داشت: احیانا نباید از این بابت هراسان شویم که مبادا هر ذره بستنی موجود، به ویروس کرونا آلوده شده باشد. احتمال دارد که این ماجرا بر اثر بروز مشکلی در کارخانه و ناشی از عدم رعایت بهداشت در این مرکز تولیدی باشد.
به گزارش ایندیپندنت، دکتر گریفین افزود که بستنی را در دمای پایین نگه داری می کنند و با عنایت به آن که حاوی چربی است، ویروس می تواند در آن زنده بماند.




منبع:

1399/10/28
17:34:02
0.0 / 5
383
تگهای خبر: آب , بهداشت , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
پاراسل
parasol.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پاراسول محفوظ است

پاراسل پاراسول

پاراسل همان چتر آفتابی است