روحانی در جلسه ستاد ملی مدیریت كرونا:
واكسن در اختیار باشد، تا آذر واكسیناسیون عمومی را تكمیل می نماییم
به گزارش پاراسول رئیس جمهور اظهار داشت: اگر واکسینه کردن افراد بالای 60 سال تا مردادماه تمام شود ما سه ماه فرصت می خواهیم که به واکسیناسیون عمومی بپردازیم و اگر واکسن کافی در اختیار باشد تا آذرماه می توانیم واکسیناسیون عمومی را هم تکمیل سازیم.
به گزارش پاراسول به نقل از ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا با اشاره به روند واکسیناسیون در کشور اظهار نمود: اگر از ۶۰ سال به بالا واکسیناسیون تکمیل شد آن وقت ما از لحاظ فوتی ها و آماری که اعلام می شود به وضعیت بهتری می رسیم.
وی اضافه کرد: ان شاءالله این کار تا اختتام خرداد یا اوایل تیر اتمام می یابد. دراین زمینه نیاز به واکسیناسیون ۱۵ میلیون نفر است که تا حالا ۵ میلیون نفر واکسینه شدند و باید بقیه هم واکسنیه شوند.
روحانی تصریح کرد: در زمینه واکسیناسیون عمومی هم باید اظهار داشت که اگر این امر واکسینه کردن افراد بالای ۶۰ سال تا مردادماه تمام شود ما سه ماه فرصت می خواهیم که به واکسیناسیون عمومی بپردازیم و اگر واکسن کافی در اختیار باشد تا آذرماه می توانیم واکسیناسیون عمومی را هم تکمیل سازیم.
منبع: parasol.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب