مصرف این گیاه سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود
به گزارش پاراسول، زرشک این میوه ترش مزه و درخشان، تنها یک چاشنی محبوب در آشپزی ایرانی نیست، بلکه گنجینه ای از خواص دارویی و درمانی است که امروز توجه دانشمندان، پزشکان و فعالان اقتصادی را به خود جلب کرده است.
به گزارش پاراسول به نقل از خبر آنلاین از مهر، در دل باغ های جنوب خراسان، میوه ای سرخ رنگ و ترش مزه با سابقه ای هزارساله در طب سنتی ایران می درخشد؛ زرشک. این میوه کوچک، اما پرخاصیت، نه تنها طعم بی نظیری به غذاهای ایرانی بخشیده، بلکه در سالهای اخیر، به علت خواص دارویی متعددش، توجه محققان و متخصصان تغذیه را در سراسر دنیا به خود جلب کرده است.
زرشک با داشتن خواص مختلف همچون تقویت سیستم ایمنی، بهبود سلامت قلب، مدیریت دیابت و پشتیبانی از سلامت گوارش، یک افزودنی پرارزش به رژیم غذایی سالم به حساب می آید و این میوه غنی از آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی است که به کاهش التهاب و حفاظت از سلول ها در مقابل صدمه کمک می نماید. با گنجاندن زرشک در رژیم غذایی روزانه، می توانید از فواید زرشک برای حفظ و بهبود سلامت کلی بدن بهره مند شوید.
منبع: پاراسول
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب