یافته محققان استرالیایی؛

نقش خمیردندان در گسترش مقاومت آنتی بیوتیكی

نقش خمیردندان در گسترش مقاومت آنتی بیوتیكی

پاراسول: محققان دریافتند ماده موجود در خمیردندان و مایع دستشویی می تواند در مقاومت آنتی بیوتیكی بدن نقش داشته باشد.



به گزارش پاراسول به نقل از مهر، تركیب موسوم به تریكلوزان كه در بیش از ۲۰۰۰ محصول بهداشتی وجود داشته و عموما ما از آنها به صورت روزانه استفاده می نماییم امكان دارد باعث افزایش گسترش مقاومت آنتی بیوتیكی شود.
«جیان هوآ گیو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه كوئینزلند استرالیا، در این باره می گوید: «این مواد شیمیایی هر روز با مقادیر بیشتر مصرف می شوند، از اینرو با باقی ماندن میزان بالا آن در محیط زیست، می توانند باعث تولید مقاومت دارویی شوند.»
در این مطالعه، تیم تحقیق به بررسی این مورد پرداخت كه آیا قرارگیری در معرض مواد شیمیایی غیرآنتی بیوتیكی و ضدمیكروبی نظیر تریكلوزان بر تولید مقاومت آنتی بیوتیكی بر باكتری Escherichia coli تاثیر دارد.
نتایج نشان داد كه در غلظت ۰.۲mg/L، تریكلوزان باعث تولید مقاومت چنددارویی در باكتری E.coli از نوع وحشی پس از ۳۰ روز قرارگیری در معرض این ماده شیمیایی می گردد.
به گفته محققان، این كشف اسناد و شواهد قوی ای را عرضه می كند كه نشان داده است تریكلوزان موجود در محصولات بهداشتی كه روزانه مصرف می شوند روند گسترش مقاومت آنتی بیوتیكی را تسریع می كند.

5.0 / 5
5719
1397/04/07
13:23:53
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
پاراسل
parasol.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پاراسول محفوظ است

پاراسل پاراسول

پاراسل همان چتر آفتابی است