متخصص طی سنتی توصیه كرد
مصرف دمنوش دارچین و آویشن برای پیش گیری از سرماخوردگی
به گزارش پاراسول یك متخصص طب سنتی با اشاره به اینكه در فصل پاییز از مصرف غذاهایی كه طبع سرد دارند پرهیز شود، اظهار داشت: مصرف دمنوش دارچین و آویشن برای پیش گیری از سرماخوردگی سفارش می شود.
اكبری در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد مصرف غذاهایی كه در فصل پاییز برای پیش گیری از سرماخوردگی لازم است اظهار داشت: در فصل سرما شرایط طوری است كه برمبنای طب سنتی، طبع سودا خیلی زیاد است بنا بر این باید از مصرف سردی ها و هر چیزی كه سرد و خشك است پرهیز شود. وی با اشاره به اینكه باشد باید غذاهایی كه طبع گرم دارند استفاده گردد اضافه كرد: مصرف چای دارچین یكی از دمنوش های مفیدست كه هم در فصل سرما و هم برای جلوگیری از سرماخوردگی سفارش می شود البته نباید دارچین در چای ریخته شود بلكه باید دم كرده دارچین همراه با عسل بامداد ناشتا نیم ساعت پیش از صبحانه برای پیش گیری از سرماخوردگی مصرف شود. این متخصص طی سنتی گفت: همین طور دم كرده های دیگری مانند ختمی و آویشن نیز سفارش می شود كه البته دم كرده آویشن خودش یك نوع آنتی بیوتیك است و باید در دوره كامل ۵ روز، ۷ روز و یا ۱۴ روز مصرف شود اما متاسفانه بعضی از افراد با دوبار خوردن آنرا كنار می گذارند بنا بر این اثر آن برای جلوگیری از سرماخوردگی مشاهده نمی گردد در صورتیكه باید دوره كامل آن طی شود. وی با تاكید بر اینكه استفاده از عدس در فصل سرما سفارش نمی گردد اظهار داشت: اگر فردی بخواهد عدس استفاده نماید حتما در كنار آن گلپر و یا یك گرمی مصرف شود. اكبری اظهار داشت: با عنایت به طبیعت عدس خوردن آن در فصل پاییز مضر است و در این فصل باید به سمت مصرف غذاهای گرم برویم حتی اگر فردی مشتاق خوردن شیر سرد است یا باید آنرا مخلوط كند و یا اینكه شیر را گرم بنوشد. وی با تاكید بر اینكه خوردن خورشت فسنجان در فصل پاییز و زمستان سفارش می شود اظهار داشت: این غذا با عنایت به گرم بودنش باید در برنامه غذایی مردم گنجانده شود همین طور همراه با غذا ها زیره سیاه و سبز و سویق جو نیز سفارش می شود. وی افزود: در مجموع منع هیچ غذایی سفارش نمی گردد و می توان همه غذاها را خورد اما در كنارش یك مصلح نیز مصرف شود و در این صورت مشكلی ایجاد نخواهد شد.
منبع: پاراسول
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب