مدیرعامل سازمان تاكسیرانی تهران خبر داد
جزییات بخشنامه تزریق واكسن كرونا به رانندگان تاكسی
پاراسول: مدیرعامل سازمان تاکسیرانی تهران جزییات بخشنامه اجرائی تزریق واکسن کرونا برای رانندگان تاکسی را تشریح نمود.
روشنی در گفت و گو با ایسنا، با اعلان اینکه پنجشنبه گذشته در مراسم افتتاح ایستگاه مترو که با حضور رییس جمهور بصورت آنلاین انجام شد از وی درخواست کردیم که واکسن رانندگان حمل و نقل عمومی خصوصاً رانندگان تاکسی را مورد توجه قرار دهند، اظهار داشت: رییس جمهور نیز قول داد که این مهم به زودی صورت گیرد.
وی با اعلان اینکه باتوجه به قول رییس جمهور بخشنامه اجرائی برای نحوه تزریق واکسن به رانندگان تاکسی تهیه کردیم، افزود: براین اساس اولویت تزریق واکسن با رانندگان فعالی است که پروانه کار دارند و مشغول به فعالیت هستند.
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی با اعلان اینکه بر طبق سن، سابقه بیماری و سابقه کار، واکسن به رانندگان تاکسی تعلق می گیرد، اظهار داشت: هم اکنون بیش از یکصد هزار راننده تاکسی در تهران فعال می باشند که متاسفانه بیش از ۴۵۰ نفر از آنها به سبب مبتلاشدن به کرونا جان خودرا از دست دادند.
روشنی اضافه کرد: اولویت با رانندگان فعال دارای پروانه است. چونکه تعدادی از رانندگان اگرچه پروانه فعالیتشان منقضی شده اما برای تمدید آن مراجعه نکردند.
منبع: parasol.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب