رئیس كمیته امنیتی مدیریت بیماری كرونا تاكید كرد؛

ضرورت تسریع در روند تزریق دوز سوم واکسن برای مهار اومیکرون

ضرورت تسریع در روند تزریق دوز سوم واکسن برای مهار اومیکرون

به گزارش پاراسول رییس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا اظهار داشت: در وضعیت حاضر برای مهار سوش امیکرون نیازمند تسریع در روند تزریق دوز سوم واکسن هستیم.


به گزارش پاراسول به نقل از مهر، سید مجید میراحمدی در نود و هفتمین نشست کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا که با حضور نمایندگان دستگاهها در محل وزارت کشور برگزار شد؛ اظهار داشت: برای مهار سویه اومیکرون در کشور نیازمند تسریع در پروسه دز سوم واکسن هستیم. وی افزود: برمبنای نظرات تخصصی وزارت بهداشت، برای عبور از پیک ششم بیماری که سویه غالب آن اومیکرون است؛ مؤثرترین گزینه، تزریق دز سوم واکسن است و برای همین باید به تزریق دز سوم در کشور اهتمام جدی داشته باشیم.
رییس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا با تاکید بر این که هر گونه محدودیت برمبنای نظام هوشمند سازی اعمال خواهد شد؛ گفت: در هوشمند سازی محدودیت ها، تاکید بر مشخص بودن وضعیت بیماری فرد خدمات گیرنده است و برای همین ضرورت دارد همگان نسبت به تزریق بموقع واکسن و رعایت اصول بهداشتی حساسیت لازم را داشته باشند. میراحمدی درباب ترددهای بین شهری در روزهای نوروز اظهار داشت: این پیشنهاد به ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا ارائه می شود که شرط استفاده از هتل و اماکن تفریحی، تزریق دو دز واکسن و مشخص بودن شرایط سلامت باشد. وی اظهار داشت: مسئولان نیروی انتظامی بوسیله سامانه ها و همین طور فرآیندهای لازم بر این امر نظارت خواهند داشت.
وی به هم وطنانی که به سفر در این ایام تمایل دارند سفارش کرد: در مدت باقی مانده به تزریق دو دز واکسن اقدام نمایند و آنهایی که دو دوز واکسن را تزریق کرده اند، هم برای ایمنی بیشتر دز سوم را تزریق کنند. میراحمدی افزود: مطابق گزارش مسئولان وزارت بهداشت شرایط بیماری کرونا در کشور در مرحله پیک قرار دارد و در این راستا باید با رعایت ۱۰۰ درصدی مقررات بهداشتی بصورت استفاده از ماسک و اجتناب از حضور در دورهمی هم تلاش نماییم هر چه سریع تر مدت شیوع بیماری در کشور کم شود. معاون وزیر کشور خواهان نظارت مستمر و فعال بر رستوران ها، تالارها و سینماها در کشور شد و اظهار داشت: باید مصوبه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا که بر ظرفیت ۳۰ درصدی در مکان های مسقف تاکید دارد به شکل مؤثری رعایت شود. میراحمدی همین طور به موضوع سفر به عتبات عالیات در عراق هم اشاره نمود و اظهار داشت: مردم عزیز ایران برای سفر به عتبات عالیات حتما باید تزریق دو دز واکسن و داشتن تست پی سی آر منفی را داشته باشند. وی تصریح کرد: در صورتیکه هر دو کشور ایران و عراق در مرزهای کشور از افرادی که دارای علایم بیماری هستند مبادرت به تست گیری کنند؛ رایگان خواهد بود. رییس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا به چگونگی برگزاری آزمون تخصصی دکتری هم اشاره نمود و اضافه کرد: در نشست امروز این مساله بصورت جامع و کامل بررسی گردید تا آزمون، در زمان مقرر با شرط رعایت اصول بهداشتی اجرا شود. میراحمدی اظهار نمود: برای عبور از پیک ششم بیماری مسیری جز تقویت رعایت دستورالعمل های بهداشتی بهداشتی و تزریق دز سوم واکسن نداریم و برای همین باید با اطلاع رسانی مسئولانه و هدفمند، هم میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی و هم آمار تزریق دز سوم واکسن باید به نحو مطلوبی ارتقا یابد.


منبع:

0.0 / 5
932
1400/12/04
09:01:14
تگهای خبر: امنیت , بهداشت , بیماری , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
پاراسل
parasol.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پاراسول محفوظ است

پاراسل پاراسول

پاراسل همان چتر آفتابی است
parasol.ir: چتری برای زندگی، در تمام فصول