مركز كنترل و پیشگیری از بیماری ها در آمریكا:

اگر كودك به آنفلوآنزا مبتلا شد چه باید كرد؟

اگر كودك به آنفلوآنزا مبتلا شد چه باید كرد؟

پاراسول: آنفلوآنزا بیماری است كه بوسیله ویروس های این بیماری ایجاد می شود و می تواند به بروز علائمی چون سرفه، گلودرد و تب در فرد مبتلا منجر شود. همین طور ممكنست آبریزش بینی، احساس خستگی، بدن درد یا علایم ناخوشی دیگر در بیمار ظاهر شود.


به گزارش پاراسول به نقل از ایسنا، تمامی افراد از هر رده سنی از كودكان و بزرگسالان گرفته تا سالمندان ممكنست به بیماری آنفلوآنزا مبتلا شوند.
افرادی كه گرفتار آنفلوآنزا می شوند ممكنست ویروس را بوسیله سرفه یا عطسه پخش كنند. همین طور ممكنست بوسیله تماس با شیء آلوده به ویروس از قبیل دستگیره در، میز یا دست شخص مبتلا، فرد گرفتار آنفلوآنزا شود.
نشانه های آنفلوآنزا شامل موارد زیر است: تب، سرفه، گلودرد، آبریزش یا گرفتگی بینی، احساس ضعف و خستگی بیشتر از معمول، سردرد، احساس سردی بدن، درد، اسهال و استفراغ. هر شخص مبتلا به آنفلوآنزا ممكنست تمام علایم این بیماری را بطور همزمان نداشته باشد.

شدت بیماری در افراد مبتلا به آنفلوانزا چقدر است؟
بیشتر افراد مبتلا به آنفلوآنزا حتی بدون مراجعه به پزشك یا مصرف دارو بهبود پیدا می كنند. با وجود این، برخی افراد مبتلا به شدت بیمار می شوند تا جایی كه حتی ممكنست جان خودرا از دست بدهند. خیلی از افرادی كه به نوع شدید این بیماری مبتلا می شوند بیشتر از ۶۵ سال داشته یا به یكی از این بیماری ها مبتلا هستند: دیابت، بیماری قلبی، آسم، بیماری كلیه، حاملگی. همین طور كودكان زیر پنج سال نیز در معرض خطر بیشتری هستند.

فرد مبتلا به آنفلوانزا تا چه مدت می تواند ویروس را به افراد دیگر انتقال دهد؟
بیشتر مبتلایان به این بیماری ممكنست از یك روز پیش از بروز علایم تا پنج الی هفت روز پس از آن، ویروس آنفلوآنزا را شیوع دهند.
همین طور افرادی كه شدت بیماری در آنها بیشتر است یا كودكان خردسال ممكنست آنفلوآنزا را به مدت بیشتری شیوع دهند.

برای پیش گیری از بیماری چه اقداماتی می توان كرد؟
برای مقابله با بیماری آنفلوآنزا رعایت این نكات سفارش می شود: واكسیناسیون، دوری كردن از افراد مبتلا به بیماری، شستشوی دست ها با صابون و آب گرم ( در صورت دسترس نبودن صابون و آب گرم استفاده از شوینده های الكلی سفارش می شود)، مصرف داروهای تجویز شده طبق سفارش پزشك.
همچنین عادت های بهداشتی روزانه كه می توان برای حفظ سلامت خود و دیگران انجام داد عبارتند از:
- به هنگام عطسه یا سرفه، بینی و دهان خودرا با دستمال كاغذی یا آستین لباس خود بپوشانید. بعد از استفاده از دستمال كاغذی، آنرا دور بیاندازید.
- بیشتر اوقات دست های خودرا با صابون و آب گرم بشویید.
- از تماس دست ها با چشم ها، بینی یا دهان خودداری كنید برای اینكه سبب انتشار آلودگی می شود.
- اگر گرفتار علایم مربوط به آنفلوآنزا هستید، پس از برطرف شدن تب حداقل به مدت ۲۴ ساعت در خانه بمانید.
در صورت مشاهده این علایم آگهی دهنده سریعا به پزشك بازگشت كنید:
- در كودكان:
تنفس تند یا سخت
رنگ پوست خاكستری یا متمایل به آبی
عدم مصرف كافی مایعات
استفراغ مداوم یا شدید
- در بزرگسالان:
تنگی نفس
احساس درد یا فشار در سینه یا شكم
سرگیجه ناگهانی
گیجی
استفراغ مداوم یا شدید

اگر كودك به آنفلوآنزا مبتلا شد چه باید كرد؟
در كودكان زیر پنج سال و كودكانی كه به بیماری هایی از قبیل آسم و دیابت مبتلا هستند احیانا بیماری آنفلوآنزا با مشكلات بیشتری ظاهر می شود. بیشتر كودكان بدون مراجعه به پزشك بهبود پیدا می كنند و برخی دیگر بر اثر آنفلوآنزا گرفتار كسالت و ناخوشی بیشتری می شوند. همین طور كودك در هر رده سنی كه نشانه های حادتر آنفلوآنزا در او مشاهده شده باید تحت نظر پزشك قرار گیرد.
داروهای ضد ویروس كه برای درمان آنفلوانزا استفاده می شوند طی دو روز نخست مبتلاشدن به بیماری بهتر اثر می كنند. ممكنست پزشك ۴۸ ساعت بعد از بروز علایم آنفلوآنزا برای كودك داروهای ضد ویروس تجویز كند، به خصوص اگر كودك در بیمارستان بستری باشد یا احتمال تشدید بیماری در او وجود داشته باشد.
اگر كودك گرفتار علایم تب است می توان از داروهای كاهنده تب بهره برد.
به گزارش پاراسول به نقل از سایت اطلاع رسانی مركز كنترل و پیش گیری از بیماری ها در آمریكا، اقداماتی كه باید برای كاهش خطر انتقال ویروس آنفلوآنزا به دیگران در خانه انجام داد، شامل موارد زیر است:
- از كودك مبتلا به آنفلوآنزا در یك اتاق جداگانه مراقبت شود تا با اعضای دیگر خانواده در تماس نباشد.
- اجازه ندهید كودك در ظرف مشترك با دیگران غذا یا نوشیدنی بخورد.




منبع:

5.0 / 5
4579
1398/09/14
13:14:49
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
پاراسل
parasol.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پاراسول محفوظ است

پاراسل پاراسول

پاراسل همان چتر آفتابی است