مدیركل بیمه سلامت استان تهران عنوان كرد
جزئیات پرداخت مطالبات مراكز درمانی و داروخانه ها
به گزارش پاراسول مدیركل بیمه سلامت استان تهران، با اشاره به اینكه مطالبات مراكز درمانی تا شهریور و داروخانه ها هم مهر ۹۸ پرداخت شده است، اظهار داشت: در استان تهران ۱۷۳ هزار نفر درخواست آزمون وُسع داشته اند.
به گزارش پاراسول به نقل از مهر، سید محمد حسینی، در نشست خبری كه روز شنبه برگزار شد، در مورد مطالبات مراكز درمانی از سازمان بیمه سلامت، اضافه كرد: تمامی مطالبات مراكز طرف قرارداد تا شهریور سال جاری پرداخت شده این در شرایطی است كه مطالبات داروخانه ها تا آخر مهرماه پرداخت شده است.
وی افزود: پزشكان و مراكزی كه نسبت به نسخه نویسی الكترونیكی اقدام نموده اند، مطالباتشان تقریباً به روز و تا آذرماه پرداخت شده است.
مدیركل بیمه سلامت استان تهران در مورد آزمون ارزیابی وُسع و بیمه همگانی افراد اضافه كرد: پوشش الزامی بیمه سلامت در ۱۳ آبان ماه شروع شد و طی این مدت ۱۷۳ هزار نفر در استان تهران در سامانه، ثبت نام و درخواست ارزیابی وُسع كرده اند. این افراد عنوان كردند كه توان مالی برای پرداخت ماهیانه حق بیمه را ندارند.
حسینی خاطرنشان كرد: بر مبنای ارزیابی های وزارت رفاه، ۱۳۶ هزار نفر از این تعداد ارزیابی وُسع شده اند و در نهایت برای ۹۶ هزار و ۸۸۶ نفر پیامك ارسال شد كه می توانند تحت پوشش بیمه مجانی قرار گیرند.
وی تصریح كرد: تابحال برای ۲۶ هزار نفر این افراد دفترچه بیمه صادر گردیده است.
مدیركل بیمه سلامت استان تهران با اشاره به اینكه پیشبینی می شد دو میلیون نفر در استان تهران تحت پوشش بیمه نباشند، اظهار داشت: خیلی از مردم تا بیمار نشوند برای تحت پوشش قرار گرفتن، رجوع نمی كنند و در نهایت كمتر از ۱۵ درصد پیشبینی ما برای پوشش بیمه در سامانه ثبت نام كرده اند.
حسینی بیان نمود: بیمه شدگانی كه توانایی پرداخت حق بیمه دارند، باید ماهیانه ۴۸ هزار و ۴۰۰ تومان به ازای هر نفر پرداخت كنند كه مبلغ زیادی است و می توانند از مراكز درمانی و خصوصی طرف قرارداد بهره مند شوند.
وی اظهار داشت: هم اكنون تنها به صورت اورژانسی (نیاز به بستری)، افراد می توانند در صورت نداشتن بیمه، تحت پوشش قرار گیرند.
مدیركل بیمه سلامت استان تهران در مورد پوشش بیماران خاص تصریح كرد: در استان تهران ۱۰ هزار بیمار خاص تحت پوشش بیمه سلامت هستند كه شامل بیماران پیوند كلیه، دیالیزی، هموفیلی و ام اس می شوند و داروها و خدمات بستری، مشمول حذف فرانشیز شده و می توانند مجانی خدمات استفاده كنند.
حسینی در مورد حذف دفترچه در مراكز درمانی هم اظهار داشت: حذف دفترچه درمانی یكسری مراحل و آمادگی نیاز دارد كه هم اكنون در ۵۵ بیمارستان دانشگاه تهران با كد ملی بیماران پذیرش می شوند و استحقاق سنجی انجام می شود. در بخش سرپایی و خصوصی هم با الكترونیكی كردن نسخه نویسی، اقدامات ما انجام شده و پزشكان نسخه های خویش را در دفترچه بیمه نمی نویسند كه این اقدام هم در آینده منجر به حذف كامل دفترچه خواهد شد.
به گفته وی، در شهرستان های دماوند، پردیس، فیروزكوه، پیشوا، قرچك و ورامین، نسخه نویسی الكترونیكی شروع شده است.
مدیركل بیمه سلامت استان تهران تاكید كرد: با حذف دفترچه و اجرای نسخه الكترونیكی، همپوشانی بیمه ای هم حذف گردیده است.
حسینی درباره پوشش خدمات روانی بیماران اظهار داشت: پوشش خدمات و تعهدات بستری كامل، سرپایی و ویزیت، تحت پوشش بیمه سلامت است و برای پوشش بیمه ای مشاوره خدمات روان هم با دفتر روان وزارت بهداشت جلسات گوناگونی داشتیم كه امیدواریم این پوشش تا اسفندماه، نهایی و مشاوره هایی كه توسط روانپزشك عرضه می شود هم تحت پوشش بیمه سلامت قرار گیرد.
وی با اشاره به اینكه تمامی داروهای تولید داخل تحت پوشش بیمه سلامت هستند، اضافه كرد: همینطور بیشتر از ۸۰ درصد داروهای وارداتی تحت پوشش هستند.
مدیركل بیمه سلامت استان تهران در مورد پوشش درمانی اتباع در سازمان بیمه سلامت اظهار داشت: هم اكنون حدود ۱۳ هزار نفر از اتباع تهران كه دارای كارت اقامت هستند، تحت پوشش قرار دارند و تمامی تعهدات برای آنها همانند سایر بیمه شدگان است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب