محققان دانشگاه كمبریج می گویند؛
50 درصد بیماران خودایمنی از افسردگی رنج می برند
پاراسول: یک مطالعه جدید نشان میدهد که بیش از نیمی از بیماران مبتلا به بیماریهای خودایمنی از افسردگی و اضطراب رنج می برند اما بیشتر آنها هیچ گاه در مورد سلامت روانشان سوال نمی شوند.
به گزارش پاراسول به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، پژوهشگران بریتانیایی با بررسی بیش از ۱۸۰۰ بیمار دریافتند که بیش از نیمی از آنها به ندرت یا هیچ گاه علایم سلامت روان خودرا به پزشک خود گزارش نکرده اند. این می تواند به این معنا باشد که دامنه سلامت روان و علایم عصبی بسیار گسترده تر از آن چیزی است که گزارش شده است.
دکتر «تام پولاک»، یکی از نویسندگان این مطالعه از دانشگاه کمبریج، اظهار داشت: «مدتی است که می دانیم ابتلاء به یک بیماری خودایمنی سیستمیک می تواند بر سلامت روان فرد تأثیر منفی بگذارد، اما این مطالعه تصویر شگفت انگیزی از گستردگی و تأثیر این علایم نشان میدهد.»
پولاک اضافه کرد: «همه افرادی که در مراقبت های بهداشتی با این بیماران سروکار دارند باید بطور معمول در مورد سلامت روانی آنها سوال کنند و بیماران باید بدون ترس از قضاوت صحبت کنند.»
برای این مطالعه، پژوهشگران ۱۸۵۳ بیمار مبتلا به بیماریهای روماتیسمی خود ایمنی مانند لوپوس و آرتریت روماتوئید را مورد بررسی قرار دادند. از آنها در مورد علایم عصبی و روانپزشکی سوال شد. پژوهشگران همین طور نزدیک به ۳۰۰ پزشک را مورد بررسی قرار دادند که عمدتا روماتولوژیست، روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب بودند و با ۱۱۳ بیمار و پزشک مصاحبه کردند.
محققان در مورد خستگی، سرگیجه، اضطراب و افسردگی سوال کردند.
آنها دریافتند که ۵۵ درصد از بیماران افسردگی، ۵۷ درصد اضطراب، ۸۹ درصد خستگی شدید و ۷۰ درصد اختلال عملکرد شناختی، یعنی مشکلات تفکر و حافظه را تجربه کردند.
محققان دریافتند که بیماران اغلب علاقه ای به گزارش مشکلات روانی خود ندارند، برای اینکه می ترسند که مورد انگ قرار بگیرند.
منبع: پاراسول
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب