تغذیه مناسب برای تقویت سلامت کبد
به گزارش پاراسول، متخصصان می گویند: بجای مصرف ویتامین ها و مکمل ها، رعایت یک رژیم غذایی متعادل باید در مرکز توجه قرار گیرد، با اینحال آشکار شده که ویتامین ئی در رفع چربی و التهاب کبد مفید می باشد.
به گزارش پاراسول به نقل از خبر آنلاین، عوامل مختلفی می توانند موجب بیماری کبد شوند؛ همچون عفونت، چربی و مشکلات ایمنی.
ایسنا نوشت: بگفته متخصصان، پیامد بیماریهای کبدی طولانی مدت فارغ از این که چه عاملی سبب لطمه کبدی شده است، شرایطی به نام سیروز کبدی یا لطمه دیدگی شدید کبد را به وجود می آورد که طی آن بافت سالم کبد تخریب و بافت های نامنظم و زخمی جایگزین آن می شوند.
سیروز کبدی خطر مبتلاشدن به سرطان کبد را نیز می افزاید و سایر عوارض آنکه ناتوانی کبد در انجام دادن چندین عملکرد مهم را در پی دارد، می تواند کار فرد را به بستری شدن در بیمارستان بکشاند، بر کیفیت زندگی تاثیر بگذارد و در بیشتر موارد به پیوند کبد منتهی می شود.
در همین حال، برخی تحقیقات نیز نشان میدهد که ممکنست در بیماران دچار کبد چرب، سطح پایین ویتامین دی دیده شود، اما برای تایید این که آیا مکمل ویتامین دی واقعاً در پیش گیری از بیماری کبد چرب مفیدست یا این روند را معکوس می کند، به تحقیقات و مطالعات بیشتری نیاز است.
به گزارش ایندیپندنت، کبد چرب یکی از دلیلهای اصلی بیماریهای کبدی است که عامل ثانویه شاخصهای خطر مانند فشار خون بالا، دیابت، کلسترول و تری گلیسیرید بالا بشمار می رود که همگی باید کاملا تحت کنترل باشند.
از مصرف گیاهان دارویی و مکمل های غیرضروری که به کبد لطمه می زنند، پرهیز کنید. ترک سیگار هم می تواند سلامتی کبد را تقویت کند و خواب کافی نیز تاثیر مثبتی بر کبد می گذارد. مراجعه منظم به پزشک هم به عنوان یک اقدام پیشگیرانه مهمست.
۴۷۲۳۶
منبع: پاراسول
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب